Misz Fatin Fatimah
ENTRY ABOUT INSTAGRAM TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Alhamdulillah Rezeki Di Morib ,
Hello Readers ,

                                






                               

  Pertama kalinya dalam hidup mencari nafkah makan , shopping dan segalanya untuk diri sendiri . Siapa yang nak kan kalau berjauhan dengan family , lagi-lagi dapat tahu dapat kerja dekat dengan kes pembunuhan jutawan kosmetik sosilawati tuh mana lagi kalau bukan kat Gold Coast Morib Selangor . Nak ke tidak kena la juga beranikan diri untuk kerja , cari duit , cari pengalaman .

   Pada mulanya seperti biasa la kalau namanya pun kerja baru & tempat baru kena jumpa dengan HR , baru la dapat jumpa exc chef . Bila semuanya selesai aku disuruh OFFDAY pada hari pertama aku jejak kaki kat situ sebab chef memang understanding . Dia suruh aku kemas-kemas barang aku dekat hostel dan tengok sekeliling resort supaya aku senang nak faham .

  Buat aku terkejut tuh , aku ingat hostel aku buruk nak mampus . Rupa-rupanya hostel aku dekat rumah sewa dua tingkat , cantik , besar gilaa dah macam rumah family korang tahu ?! . Everything ada dalam tuh . Satu rumah ada 6 orang . HR dengan HR satu bilik . Anak buah owner resort tuh satu bilik . Aku dengan jannah satu bilik . Bilik bawah ada perempuan mana tah stay . Dalam rumah tuh semua pangkat besar-besar . aku dengan jannah jea pekerja baru & pekerja bawahan . BAPAK SEDIH ! So far semua okay and sporting .

 Sayangnya , aku kerja hanya setakat 3 bulan sahaja . Bukan takut tapi tak tahan sebab aku bergaduh dengan sisto sundal and aku buat masalah kat resort tuh . Aku kalau dha benci kat tempat kerja tuh , aku akan buat hal sampai aku kena buang kerja atau aku kena tukar tempat kerja . For me , diaorang semua understanding , sporting , Best . Bekerjasama , kerja pun memain tapi siap taw tepat pada masanya kecuali si sundal tuh . Anyway , i miss them a lot !

 Assalamualaikum ,

Written by me at 1:49 PM | 0 Pinkzluv{s}
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>