Misz Fatin Fatimah
ENTRY ABOUT INSTAGRAM TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Kenangan Terakhir Di College ,
Assalamualaikum ,



   2013 adalah tahun terakhir aku bergelar pelajar east west college , banyak sangat kenangan di sana . Sama ada yang pahit mahupun yang manis . Aku dekat college amik course culinary tapi KEMAHIRAN . Its more to cooking daripada study hadap buku . Gambar dekat bawah nie , gambar terakhir aku dekat situ , sebenarnya banyak gambar tapi aku masukan gambar yang ada muka aku je la ek . Haha . Masa nie Final Exam . Alhamdulillah aku lulus dan sijil pun akan dapat tak lama lagi . So thanks for those yang berdoa aku berjaya dalam final exam nie walau pun aku yang mintak kauorang doakan aku . Ada yang terpaksa tu maaf la ye . Hehe







Written by me at 11:54 PM | 0 Pinkzluv{s}
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>